bezorgen

BEZORGEN BINNEN VLAARDINGEN GEDURENDE CORONACRISIS IS GRATIS!


Bij een bestelling bij Slijterij Wijnhandel Tulpglas heeft U de volgende mogelijkheden om uw bestelling te laten bezorgen:Laten bezorgen door ons is mogelijk binnen Vlaardingen.

Bezorging door Slijterij Wijnhandel Tulpglas is mogelijk vanaf een bestelling van € 50,00 en is dan gratis. Overige voorwaarden in overleg, neemt daarvoor contact op. Indien u 's middags  voor 18:00 een bestelling plaatst, mits op voorraad, wordt uw bestelling in de regel de volgende dag bezorgd.Post NL


Uw bestelling kunt u laten bezorgen door Post NL pakketservice. Met deze service wordt u op de hoogte gehouden van de status van uw pakket en wanneer men verwacht dat deze wordt afgeleverd. Deze service heet Track & Trace en zodra wij uw pakket aan Post NL meegeven, sturen wij u een e-mail waarin u een link vindt naar de Track & Trace status van uw pakket. Zo kunt u gemakkelijk zien binnen welk tijdvak uw levering zal worden afgegeven en u kunt ervoor zorgen dat het pakket in ontvangst genomen wordt. Specificaties van een levering met Post NL:

Wij proberen binnen 3 werkdagen te verzenden. Bent u niet thuis op het moment van levering, dan wordt uw pakket aangeboden aan de buren. Er zal een bericht voor u worden achtergelaten waar uw bestelling is afgegeven.Iedere bestelling wordt twee keer bij u of uw buren aangeboden tussen 9.00 en 21.30 uur (op zaterdag vóór 18.00 uur).Blijkt u in beide gevallen niet thuis te zijn (en uw buren ook niet), dan kunt u het pakket ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Ook hier krijgt u uiteraard bericht van.


Laten bezorgen door Post NL:

1 t/m 6 flessen € 6,95 / Bierflesjes 33cl 12 stuks € 6,95

7 t/m 12 flessen € 11,00  / Bierflesjes 33cl 24 stuks € 11,00

13 t/m 18 flessen € 13,50 / Bierflesjes 33cl 36 stuks € 13,50

meer dan 18 flessen of kadopakketten :  prijs op aanvraag

Voor levering op de Waddeneilanden in/of buiten Nederland geldt een toeslag van € 7,50

Na ontvangst van uw betaling streven wij ernaar uw bestelling binnen 3 werkdagen te verzenden.Ophalen in de winkel in Vlaardingen


Natuurlijk kunt u uw bestelling ook in onze winkel in Vlaardingen afhalen. Bestellen vooraf via een mail of via onze site heeft als voordeel dat de gehele bestelling al voor u klaar staat.