DE TULPGLAS WHISKY ADVENT


Te beginnen op 1 december gaan we 24 dagen aftellen naar kerst, met deze 24 flesjes à 30ml whisky! Single malt, blend, vatted malt, limited release, sherry wood, portwood, rogge, gerst, mais, Ierland, Japan, Schotland: ze zitten er allemaal bij! Elke avond een mini-uitstapje naar een land waar ze jouw favourite dram maken! En uiteraard doen we er een goed nosing & tasting glas bij. 


De whisky's zijn in een goudpapiertje verpakt en op de flesjes zelf staat welke whisky het is, waar hij vandaan komt en wat het alc.perc. is. Deze whisky advent wordt geleverd in een mooi kistje in kerstsfeer! Gaan vader & (schoon)zoon een maandlang 'simultaan' proeven? Meld het even bij de bestelling en  we zorgen ervoor dat de proevers een exáct zelfde kist qua opmaak en nummering krijgen.


Het perfecte 2021 kerstkado kost €94,99 en is te bestellen tot 20 november. Ophalen mag, bezorgen net voor 1 december kan ook. Bel of app naar 06-44790379 of kom gezellig langs om 'm te bestellen.


TULPGLAS BIER-ADVENT 2022


De Tulpglas bier-advent is een Kerstbox met een hoofdletter K, met daarin 24 topbieren, een fijn bierglas en wat lekkers.


We maken ons er niet makkelijk vanaf met 2 stouts, 2 ipa's en de rest blond en pils; je gaat bijna een maand lang Untappn alsof je lev...kèrst ervan afhangt! En elke avond mag jij een bierkadootje uitpakken, samen met de kat, want die gaat de hangertjes, ornamentjes en guirlandes fantastisch vinden 😉


De prijs is 89,99 en de bieradvent is te bestellen tot 20 november.

Dus: drop de tip bij je significante ander dat je dit jaar echt, echt, echt zo'n bieradvent van Tulpglas zou willen krijgen!
DE TULPGLAS LIKEURADVENT 2022


Aftellen naar kerst was nog nooit zo behaaglijk!


Jij bent niet van het bier of het sterk; jij bent van het zóet! En in de chaotische decembermaand wil jij je na tienen alleen nog maar in een diepe stoel storten met een heerlijke likeur! In deze kerstadvent-kist vind je ze allemaal: van crèmelikeur tot fruitlikeur en alles daartussenin! De kerstig opgemaakte kist bevat 24 luxe ingepakte flesjes van 30ml met naam van de likeur en het alc.percentage. Het geweldige Jugendstil likeurglas maakt het kado helemaal af!


Deze Kerst Likeuradvent kost €64,50 en kan worden besteld tot vrijdag 20 november. 

"Welcome, SWEET Christmas, blest be the morn" ♥️